places to eat
tempatMakanan.comforkspoon
 
tempat makan best di Wangsa Maju
 
 
Kunjungi tempat makan best di Wangsa Maju dari senarai nama restoran yang disediakan di bawah. Nikmati keunikan dan kelazatan masakan di Wangsa Maju. Harga makanan adalah berbeza-beza mengikut taraf restoran, menu makanan, lokasi, kemudahan dan tawaran semasa yang diberikan.

Bagi memudahkan pencarian anda, kami hanya menyediakan senarai tempat makan best di Wangsa Maju supaya anda dapat merancang aktiviti anda menjadi lebih bermakna.

Tips mencari tempat makan best di Wangsa Maju: 1.Kenalpasti restoran yang menjadi sebutan atau "trademark"di situ. 2.Pastikan anda mengetahui makanan unik atau istimewa yang disediakan. 3.Kenalpasti lokasi restoran dengan tempat kediaman anda dengan menggunakan Google Maps. 4.Jika anda datang berkeluarga, pastikan anda membawa wang secukupnya. 5.Jangan lupa mengambil gambar kenangan dan ajak kawan-kawan lain.


SILA PILIH TEMPAT MAKAN BEST DI WANGSA MAJU BERIKUT:
 

 

Restoran Cheng Ho (Amy Search)

Chinese Islamic Seafood

Block 3b-15-17g, Belakang Pasaraya Carefour

Seksyen 4, Wangsa Maju

Order Makanan Online

 

Restoran Ayam Penyet Ria

bersebelahan dengan Wangsa Walk Mall

Order Makanan Online

 

Restoran Kerisik

21-G & 21-2 Jalan Wangsa Delima 10, D´Wangsa

Wangsa Majuu

Malay Cuisine

Order Makanan Online

Heritage House

Wangsa Walk Mall, Wangsa Maju

Order Makanan Online 

 

 
  Jika anda tahu tempat makan best di Wangsa Maju untuk dicadangkan, sila tinggalkan di bawah:  
 
 
     
   
     
TempatMakananDotCom hanya menyediakan senarai tempat makan best di Wangsa Maju dan bukannya pemilik mana-mana restoran. Kesemua nama restoran yang dikumpulkan dari internet. Kami telah berusaha bagi memastikan maklumat yang diberikan adalah betul dari masa ke semasa.
Copyright places to eat in Wangsa Maju